Praktijk Jan Vroom - Oosterse en Westerse massagetechnieken

Behandelduur

Acupressuur- en andere totaalbehandelingen nemen ruim drie kwartier in beslag; in verband met eventuele uitloop reserveer ik een uur per behandeling. Voor een diagnose-behandeling is ongeveer anderhalf uur nodig en de uitwerking vraagt van mij nog ongeveer dezelfde tijd.

In het algemeen zal er wekelijks of twee-wekelijks een behandeling plaatsvinden, maar in overleg kan dit ritme veranderen. Bij sommige acute klachten kan het soms beter werken om in een kort tijdsbestek frequent te behandelen.

Behandeling vindt uitsluitend plaats na telefonische afspraak. Hierbij zult u meestal contact hebben met mijn vrouw, Mieke, die nauw bij de praktijk betrokken is. Ik streef er naar om zo spoedig mogelijk nadat iemand contact heeft opgenomen de eerste behandeling te laten plaatsvinden.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de aard van de klacht en het herstel ervan. Bij acute klachten kunnen drie of vier behandelingen voldoende zijn, in enkele gevallen is één behandeling al genoeg om de klachten te verhelpen.
 Bij chronische klachten moeten er na drie tot vier behandelingen duidelijke reakties zijn. In overleg met de cliënt wordt steeds besproken of we op dezelfde wijze doorgaan, een andere behandeling gaan toepassen of dat ik u doorverwijs naar andere behandelaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *